SÅ FUNGERAR EN VATTENLEK

SPLASHPAD sprutar vatten uppifrån och nerifrån. Vid ett enda tramp eller tryck, skickas vattnet vidare till en annan funktion / lekredskap.

ATT ANLÄGGA EN VATTENLEK

Med uppgifter om platfsförhållanden, vatten- och elförsörjning, avlopp, önskade produkter och budget, kan vi lämna ett spännande första förslag til en vattenlek.

WATER JOURNEY™

Denna unika vattenleksfamilj med sju lekmöjligheter är särskilt lockande för barn i åldersgruppen 2-5 år.

MAGI MED WATERMARK

Watermark från Vortex är en banbrytande, interaktiv centralfunktion som skapar mönster och ord genom att styra och kontrollera vattenrörelser.

TILLGÄNGLIGHET

När vi pratar om tillgänglighet, i detta fall om speciellt lätt tillgänglighet, är det mycket troligt att den första tanken du får är något med en person i en rullstol. Men ämnet tillgänglighet täcker mycket mer än framkomligheten för rullstolar.

KVALITET OCH FAKTA

Information om företaget Vortex och om visioner, material, uppfinningar och patent som används i våra produkter och lösningar, som idag levereras till över 7.500 platser i 50 länder, nästan överallt i världen.

ENGLISH INFORMATION

Looking for information in english or local contacts? Get answers and have a look at our worldwide international webpage from Vortex International.